Welkom

NEDRI Spanstaal BV heeft sinds 1925 in Europa en ver daarbuiten een bijzondere positie en reputatie opgebouwd op het gebied van spanstaaltechnologie. Deze expertise staat garant voor duurzaamheid en degelijkheid bij gebruik in infrastructurele werken, bouwprojecten on- en offshore als ook in de Prefab (bouw) industrie. Onze toegewijde medewerkers vormen de basis van de perfectie van onze producten.

Het kwaliteitssysteem van NEDRI Spanstaal BV is sedert decennia onderscheiden met het Lloyds ISO 9001-2015 certificaat. Sedert 2015 is ook ons milieusysteem gecertificeerd volgens ISO 14001-2015.

Elke klant een wereldklant

De wens van de klant is de maatstaf die NEDRI Spanstaal BV hanteert. Alle producten worden volgens klantspecificaties gemaakt. Wij zijn een dynamisch en flexibel bedrijf met als richtsnoer: klantgericht werken én handelen.
NEDRI Spanstaal BV voelt zich verantwoordelijk voor zijn product vanaf de opdracht tot en met de optimale verwerking ervan.

Efficiency door samenwerking

Door de samenvoeging met WDI in Duitsland heeft NEDRI Spanstaal BV een voorsprong opgebouwd op het gebied van innovatie en efficiency.